Afbraakwerken

Rogeco

Onder de sloophamer

Heeft u kleine of grote afbraakwerken gepland?
Dan kan u ook hiervoor bij ons terecht!

Wij verzorgen de afbraak van uw vloer, badkamer, voorgevel, bijgebouw of zelfs volledige woning. Samen met u bekijken we de situatie ter plaatse en bespreken we de verschillende mogelijkheden. Ieder project is anders, en vereist dus een persoonlijke aanpak!

We dragen veiligheid en milieu hoog in het vaandel. Daarom werken we met ervaren personeel dat op de hoogte is van de laatste veiligheidseisen. Ook wordt er zoveel mogelijk (ter plaatse) gesorteerd, en worden grond- of watervervuilingen 100% vermeden.

Rogeco

Veiligheid en milieu

Veiligheid en milieu zijn twee belangrijke aspecten bij afbraakwerken. Dat wordt nog eens bewezen door de strenge wetgeving die hierrond van toepassing is. Ook bij Rogeco hechten we hier groot belang aan. Al onze medewerkers bezitten de juiste veiligheidscertificaten, en werken volgens de regels van de kunst.

Ook op vlak van milieu dragen we ons steentje bij. We sorteren zoveel mogelijk van het afbraakmateriaal, ter plaatse of bij een verwerkingsbedrijf. We nemen ook heel wat voorzorgsmaatregelen, zodat de impact op het milieu zo laag mogelijk wordt gehouden.

Samenwerking met de klant staat centraal
Samenwerking met de klant staat centraal
Juiste veiligheidscertificaten
Juiste veiligheidscertificaten
Respect voor het milieu
Respect voor het milieu
Rogeco

Interesse?

Heeft u kleine of grote afbraakwerken in regio Deinze, Gent op de planning staan?
Zoekt u hiervoor nog naar een aannemer uit uw buurt?

Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier, zodat we ook bij u aan de slag kunnen gaan!

Vragen?

Contacteer ons gerust, wij voorzien u zo snel mogelijk van alle nodige info!